Plåtslagare i Östersund

Välkommen till Jämtlands plåtslagare AB!

Din plåtslagare i Jämtland

Jämtlands plåtslagare AB gör uppdragen i tid och med stor kvalitet! Vi är baserade i Jämtland och åker runt i hela landskapet för att bidra med våra plåtslagarkompetenser. I vår tjänstepott ligger möjligheten att be om alla tänkbara takarbeten både inom service, underentreprenader och totalentreprenad. I våra tjänster ingår både taksäkerhet, renoveringar, bandtäckning och mycket mer. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Vårt huvudmål är nöjda kunder

Det krävs mycket kompetens för att handskas med tak. Eftersom det är taket som har störst betydelse när det gäller husets värme och hur det ser ut med fukt och så vidare, är det viktigt att allt görs med omsorg och i rätt ordning. Låt oss kröna ditt tak och få dig att känna dig trygg under det. Vårt största mål är att våra kunder uppskattar vad vi gör för dem och att vi gör det bra! Kvalitet och service sätter vi som prio!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Jämtlands plåtslagare AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Plåtslagare i Östersund

En traditionell och modern plåtslagare

Oavsett om det rör sig om modernare tak, nya tekniker eller om du har ett äldre tak som du vill renovera på traditionell basis, kan vi göra rätt från början till slut. Vårt arbetsutförande garanterar ett perfekt slutresultat och om du inte blir nöjd gör vi om jobbet. Du får således en nöjd kund-garanti. Det ska dock till att nämnas att vi ständigt uppdaterar oss på de senaste teknikerna för att åstadkomma nya, intressanta resultat. Hör med oss så kan vi berätta mer!

Våra tjänster

Plåttak - Jämtlands plåtslagare AB

Plåttak

Taksäkerhet - Jämtlands plåtslagare AB

Taksäkerhet

Bandtäckning - Jämtlands plåtslagare AB

Bandtäckning

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Vi är miljöanpassade

Jämtlands plåtslagare AB anpassar oss till miljön och använder bara produkter som inte har negativ inverkan på omgivningen. Det betyder med andra ord att våra leverantörer står för samma sak som vi, att våra metoder både är energisnåla och resurssnåla och att vi dessutom levererar i tid! Vi försöker att förhindra så mycket spill på arbetsplatsen som möjligt och tar tillvara allt vi kan för att använda det i våra arbetsmoment. Vi ser även till att följa de lagar och regler som vår bransch sätter så att du ska få ut det bästa på säkraste väg.

Beställ offert

Om du vill ha vår hjälp med att renovera taket, lägga nytt eller på något annat sätt be om någon av våra tjänster, kan du kontakta oss och samtidigt få en gratis offert som ger dig ett pris på vad projektet skulle kosta. Vi åtar oss uppdrag för företag, industri och privatpersoner.